Cel zajęć:  zwiększenie samodzielności i uzyskanie jak największej niezależności w życiu codziennym przez osoby z niepełnosprawnością ruchową.

Aktywności: Proponowane w projekcie zajęcia mają na celu zwiększenie aktywności fizycznej i społecznej oraz pokazanie namacalnej alternatywy dla rehabilitacji w postaci zajęć grupowych z elementami zaczerpniętymi z różnych dziedzin aktywności i sportu.

W ramach projektu można skorzystać z takich zajęć jak:

•         Aktywna Rehabilitacja
  •         Psycholog
  •         Neurologopeda
  •         Zajęcia outdoorowe – „Samodzielni w terenie"
  •         Zajęcia „Samodzielni na co dzień”
  •         Nordic Walking
  •         Cross trening
  •         Samoobrona
  •         Zumba - taniec
  •         Trening w wirtualnej rzeczywistości
  •         Techniki relaksacyjne

Zapraszamy do umówienia się na pierwszą wizytę!

Jak rozpocząć rehabilitację-końcowa, bez logo 13.11.jpg

Chcesz poznać odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania? Kliknij tutaj.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a