SMS CHARYTATYWNY

SMS charytatywny można przekazać zarówno na wybranego Podopiecznego, jak i na realizację celów statutowych Fundacji Avalon.

SMS charytatywny na Podopiecznego:

SMS o treści POMOC + numer subkonta wybranego Podopiecznego, należy wysłać na numer 75 165.

Koszt SMSa wynosi 6,15 (z VAT), z czego 5 zł przekazywane jest na rzecz Podopiecznego.*

Listę Podopiecznych posiadających profil na naszej stronie znajdziesz tutaj.

SMS charytatywny na realizację celów statutowych:

SMS o treści POMOC, należy wysłać na numer 75 165.

Koszt SMSa wynosi 6,15 (z VAT), z czego 5 zł przekazywane jest na realizację celów statutowych Fundacji.

Przeczytaj nasz Statut (dostępny tutajoraz opisy prowadzonych przez nas działań (dostępne tutaj).

Przełamujmy bariery razem!

*Zgodnie z Regulaminem subkonta Fundacja pobiera od darowizn opłatę manipulacyjną w wysokości 3% kwoty darowizny.

Regulamin - SMS charytatywny

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, iż administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36  lub email: [email protected]. Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych i promocyjnych, a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. W razie wyrażenia przez Panią/Pana odrębnej zgody dane w zakresie imienia, nazwiska, wizerunku będą udostępnione sponsorom Fundacji Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym w ich celach promocyjnych i reklamowych. Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.

AVALON sms 2