Wąsowski Stanisław

Nazywam się Stanisław Wąsowski, mam 53 lata. W maju 2015 roku zdiagnozowano u mnie nowotwór złośliwy żołądka. Już w czerwcu i lipcu przeszedłem dwie poważne operacje ratujące życie. Usunięto mi cały żołądek oraz śledzionę. Obecnie jestem pod opieką onkologiczną. Podjąłem dalsze leczenie w prywatnym Instytucie, aby szybciej wrócić do pełnego zdrowia, dlatego też w obecnej chwili jestem poddawany zabiegom hipertermii, co ma uniemożliwić przerzuty choroby. Biorę również suplementację ziołową, która wzmacnia i uodparnia organizm. Leczenie to jest jednak dość kosztowne – przekraczające 2 tys. zł miesięcznie. Jeżeli leczenie to pozwoli mi powrócić do zdrowia, jak również do pracy, to warto je kontynuować. Wraz z żoną prosimy o pomoc. Gorąco wierzymy, że z Państwa pomocą i wsparciem nam się uda.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wąsowski, 5153 pomagacie mi Państwo sfinansować dalsze leczenie.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom