Pijanka Iwona

Nazywam się Iwona Pijanka. Mam 45 lat. Od 12 lat choruję na stwardnienie zanikowe boczne - SLA. Jest to nieuleczalna, przewlekła i postępująca choroba neurologiczna. Najważniejsza w niej jest rehabilitacja, która opóźnia niesprawność ruchową. Cały czas z niej korzystam. Marzę o turnusie rehabilitacyjnym, łazience przystosowanej do moich potrzeb. Mam nadzieję, że dobrzy ludzie, pomogą mi w ich realizacji.

Mieszkam w małej miejscowości, z której wszędzie jest daleko. Mimo to mam wspaniałego rehabilitanta, który dojeżdża do mnie 30 kilometrów. Pozostało mi kilku przyjaciół, którzy nie wystraszyli się choroby. Kocham ludzi, świat, po prostu kocham życie! Chciałabym żyć "normalnie" do końca.

POZWÓL MI ŻYĆ "NORMALNIE"

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Pijanka, 577 pomagacie mi Państwo spełniać marzenia.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom