Michała Kajki czy Aleja Witosa – jak to jest z adresem Fundacji AVALON?

Z dniem 1 lutego 2018 r. zmiane uległ adres siedziby Fundacji Avalon na:
Fundacja AVALON - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym
ul. Domaniewska 50A
Bardzo prosimy o kierowanie wszelkiej korespondencji na powyższy adres.

Do końca stycznia 2018 r. biuro Fundacji Avalon i Rehabilitacja mieściło się przy Al. Witosa 31 lokal 103 i 108 w Warszawie. Numery kontaktowe Fundacji znajdują się tutaj.

Adres Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa jest adresem zarejestrowania Fundacji, a więc jest potrzebny np. przy podpisywaniu umów darowizn.

Wszelkie dokumenty należy wysyłać na adres korespondencyjny biura, dokumenty wysłane na ul. Michała Kajki trafią do biura Fundacji AVALON, ale z lekkim opóźnieniem.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a