Dlaczego warto zaglądać do zakładki Aktualności?

Na stronie internetowej Fundacji w zakładce Aktualności zamieszczane są informację o nowych projektach z których mogą skorzystać Podopieczni rehabilitowani w Fundacji lub posiadający subkonto dla osoby niepełnosprawnej lub przewlekle chorej.

W aktualnościach zamieszczane są ciekawe artykuły skupiające się wokół niepełnosprawności. Ponadto w tej zakładce znajdziesz Sprawozdania z działalności Fundacji, zmiany Regulaminu do subkonta. Rozwijamy się prężnie, wiec często pojawiają się nowe możliwości/ projekty, warto być na bieżąco z tym, co dzieje się w Fundacji, dlatego zachęcamy do śledzenia zakładki.

Odsłony: 1972

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a