Tomasz Koniew
Tytuł przelewu: Koniew, 4907

Mam na imię Tomasz, urodziłem się w 1979r. Po 30 urodzinach pojawiły się objawy choroby i diagnoza: miopatia mitochondrialna, w skrócie tracę mięśnie i energię. „Elektrownie” w moich komórkach strajkują i nie wytwarzają tyle energii, ile potrzeba.

Staram się tym nie przejmować, ale pewnych faktów nie przeskoczę, musiałem zmienić tryba życia na slow motion. Moja obecna kondycja pozwala mi na podniesienie mojego kota, ale żony już nie;) Choroby nie da się cofnąć, zatrzymać. Można jedynie spowolnić jej przebieg i utrzymać mnie w jak najlepszej kondycji. Do tego niezbędna jest profesjonalna rehabilitacja i odpowiednie suplementy diety. Na to właśnie zbieram fundusze.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KONIEW, 4907 ułatwiasz mi nierówną walkę z czasem.

Więcej informacji: www.miopatia.pl www.facebook.com/miopatia.mitochondrialna

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Tomasz Koniew wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.