Rafał Rycyrs
Tytuł przelewu: Rycyrs, 3726

Mam na imię Rafał. Jako szesnastoletni chłopak przez niefortunny skok do wody złamałem kręgosłup szyjny, czego skutkiem jest czterokończynowe porażenie. Od tego czasu poruszam się wyłącznie na wózku inwalidzkim. Staram się żyć i funkcjonować normalnie, ale nie jest mi łatwo, bo niepełnosprawność, z którą się borykam z każdym rokiem pogłębia się, a co za tym idzie, mój stan zdrowia również się pogarsza. Jedynie rehabilitacja, która jest bardzo kosztowana pozwala ten proces spowolnić i daje ulgę w codziennym bólu. Staram się być samodzielny i nie uzależniać od innych, ale do tego potrzebne jest mi utrzymanie mojej sprawności i zdrowia na dotychczasowym poziomie, dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe na moją dalszą rehabilitację i  zakup niezbędnego sprzętu do rehabilitacji. Jeżeli starczy mi środków, to chciałbym także realizować się w sporcie (rugby na wózku) i spełnić kilka swoich marzeń.Państwa wsparcie finansowe daje mi szansę na w miarę normalne życie i nadzieję na przyszłość.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Rycyrs, 3726 pomagają mi Państwo w mojej drodze ku samodzielności i wspierają w codziennym funkcjonowaniu.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Rafał Rycyrs wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.