Katarzyna Kołtun
Tytuł przelewu: Kołtun, 1882

Nazywam się Katarzyna Kołtun i mam 39 lat. Do 2012 r. byłam pełną życia, wesołą kobietą, matką i żoną. W jednym dniu wszystko się zmieniło, dostałam rozległego udaru niedokrwiennego.

Udar półkuli niedominującej mózgu powoduje tzw. zespół zaniedbania połowiczego. Mam porażenie lewej nogi oraz niedowład lewej ręki, mowa sprawia mi problem. Leczenie polega na przywróceniu pacjentowi funkcji ruchowych oraz akceptacji porażonej połowy ciała. Rokowania lekarzy dotyczące mojego powrotu do sprawności są optymistyczne, lecz wiąże się to z bardzo długim czasem kosztownej rehabilitacji.

POMÓŻ MI WYKORZYSTAĆ MOJE MOŻLIWOŚCI!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KOŁTUN, 1882 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Katarzyna Kołtun wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.