Antoni Zajdler
Tytuł przelewu: Zajdler, 10109

Antoś urodził się 16.09.2014 r. Około 3 lata później zdiagnozowano u niego autyzm dziecięcy, który jest jednym z najgłębszych zaburzeń rozwoju. Nasz syn został uznany za dziecko niepełnosprawne, wymagające stałej opieki.

Antek jest wesołym, pogodnym i energicznym chłopcem. Aby umożliwić mu prawidłowy rozwój konieczna jest intensywna praca terapeutyczna i rehabilitacyjna. W jej skład wchodzą m.in. zajęcia z psychologiem, logopedą, terapeutą od integracji sensorycznej czy wizyty u psychiatry. Zebrane środki będą wykorzystane na finansowanie terapii, sprzętu rehabilitacyjnego, pomocy terapeutycznych, konsultacje medyczne, które mogą pomóc Antosiowi funkcjonować w „normalnym świecie".

Przekazując 1% swojego podatku Fundacji Avalon z dopiskiem ZAJDLER, 10109 pomagacie Antkowi w codziennym funkcjonowaniu.

Serdecznie dziękujemy za przekazany 1% podatku oraz darowizny.

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Antoni Zajdler wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.