Adam Rohraff
Tytuł przelewu: Rohraff, 8728

Nazywam się Adam Rohraff. W kwietniu 2017r. przeszedłem udar niedokrwienny mózgu w wyniku, którego stałem się osobą niepełnosprawną. Mimo ciągłej rehabilitacji nadal utrzymuje się prawostronny niedowład.

Tylko intensywna i nieprzerwana rehabilitacja może pomóc mi odzyskać, choć po części, utraconą sprawność i pokonać utrzymującą się spastykę. Niestety koszty rehabilitacji są bardzo wysokie i sam nie jestem w stanie ich ponieść. Dzięki Waszemu zeszłorocznemu wsparciu mogłem pojechać na turnusy rehabilitacyjne. Wiele czeka mnie jeszcze pracy, ale nie poddaję się, staram się w miarę możliwości odzyskać dawne życie.

TO PAŃSTWA NIC NIE KOSZTUJE, A DLA MNIE TAK WIELE ZNACZY

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ROHRAFF, 8728 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność i w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję, że jesteście ze mną.

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Adam Rohraff wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.