Terapeuci i trenerzy wspólnymi siłami stworzyli innowacyjne treningi skrojone na miarę i dopasowane indywidualnie do potrzeb uczestnika. Różnorodność aktywności, którą oferujemy Państwu w pakiecie, pozwoli urozmaicić proces rehabilitacji, a także osiągnąć założone wcześniej cele.

Aktywuj sprawność razem z nami poprzez udział w zajęciach:

• Aktywnej rehabilitacji – indywidualne ćwiczenia z fizjoterapeutą na sali,
  • Konsultacji i terapii psychologicznej (A, ZI),
  • Konsultacji i terapii logopedycznej (A, ZI),
  • Treningu w wirtualnej rzeczywistości (A, ZI),
  • Cross treningu (A, ZG),
  • Zajęć samoobrony połączonych ze sztukami walki (A, ZG),
  • Zumby – zajęcia taneczne (A, ZG),
  • Zajęć relaksacyjno – oddechowych (A, ZG),
  • Zajęć outdoorowych (A, ZI),
  • Nordic Walking (A, ZG),
  • Neuro Ice-Skating (A, ZI; w sezonie zimowym, na lodowisku).

A - aktywność

ZI - zajęcia indywidualne

ZG - zajęcia grupowe

Rehabilitacja skierowana jest do osób od 16 roku życia, posiadających orzeczenie o niepełnosprawności z tytułu schorzenia narządu ruchu.

Zajęcia odbywają się na terenie Warszawy, w większości przy ul. Domaniewska 50A.

Ile to kosztuje?

W ramach karnetu „Aktywni i Samodzielni” otrzymujesz 10 godzin zegarowych indywidualnych ćwiczeń z fizjoterapeutą + minimum 5 godzin zegarowych wybranych dodatkowych aktywności (tzn. że możesz zrealizować więcej).

Standardowy koszt 10 godzin rehabilitacji to ok. tysiąc złotych. Fundacja Avalon dofinansowuje rehabilitację w ramach tego projektu w 50%, dlatego koszt karnetu wynosi 500 zł.

Zapraszamy do umówienia się na konsultację z naszym fizjoterapeutą!

Jak rozpocząć rehabilitację-końcowa, bez logo 13.11.jpg

Dokumenty do pobrania:

Regulamin korzystania z projektów Avalon Active

Najczęściej zadawane pytania

Krótka informacja dla lekarza o projektach Avalon Active dot. zaświadczenia o braku p/wskazań

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a