avalon subkonto

Fundacja Avalon stając się Organizacją Pożytku Publicznego poszerzyła zakres świadczonej pomocy. Jesteś osobą z niepełnosprawnością, chorą? Rodzicem dziecka z niepełnosprawnością lub chorego? Potrzebujesz pomocy? Nie przegap tej możliwości - Bądź aktywny i weź sprawy we własne ręce!

avalon helpuj 08

Portal zbiórkowy dla Podopiecznych Fundacji Avalon. Serwis Helpuj.pl umożliwia pozyskiwanie funduszy na realizację ważnych potrzeb i spełnianie marzeń – bo każdy zasługuje na to, by żyć na 100%.

Ekipa Helpuj.pl zapewnia profesjonalne przygotowanie kampanii i wsparcie przez cały czas jej trwania. W naszym portalu każdą zbiórkę można dodatkowo wesprzeć charytatywnymi wyzwaniami.

Niech się dzieje (dobro)!

Logotyp projektu Avalon ActiveTo projekt aktywnej rehabilitacji dofinansowanej ze środków Fundacji. Celem naszej współpracy z OzN jest zwiększenie jej samodzielności, aktywności fizycznej i społecznej. Oprócz tradycyjnych zajęć z fizjoterapeutą, w procesie rehabilitacji wykorzystywane są elementy z różnych dziedzin sportu: sztuk walki, cross treningu, łyżwiarstwa, nordic walkingu, zumby i innych.

avalon sekson 09

Sekson to projekt, którego celem jest obalanie mitów związanych z seksualnością i rodzicielstwem Osób z Niepełnosprawnością.

avalon small extremeAvalon EXTREME to projekt Fundacji Avalon promujący sporty ekstremalne osób z niepełnosprawnościami.

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>