Fundacja Avalon stając się Organizacją Pożytku Publicznego poszerzyła zakres świadczonej pomocy. Jesteś osobą niepełnosprawną, chorą? Rodzicem niepełnosprawnego lub chorego dziecka? Potrzebujesz pomocy? Nie przegap tej możliwości - Bądź aktywny i weź sprawy we własne ręce!

AA RAL 3000, RGB 171 31 28 - szary — kopia (8).pngTo projekt aktywnej rehabilitacji dofinansowanej ze środków Fundacji. Celem naszej współpracy z OzN jest zwiększenie jej samodzielności, aktywności fizycznej i społecznej. Oprócz tradycyjnych zajęć z fizjoterapeutą, w procesie rehabilitacji wykorzystywane są elementy z różnych dziedzin sportu: sztuk walki, cross treningu, łyżwiarstwa, nordic walkingu, zumby i innych.

Ruszył sezon ekstremalnych Niepełnosprawnych! Avalon EXTREME to nowy projekt Fundacji AVALON promujący sporty ekstremalne osób niepełnosprawnych...

Portal zbiórek charytatywnych, w którym spełniają się marzenia

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a