Nazywam się Zuzanna Szeszko. Urodziłam się 23.06.2014r. Przeprowadzone badania genetyczne, potwierdziły że mam Zespół Downa oraz głęboki niedosłuch zmysłowo-nerwowy.

W Instytucie Fizjologii i Patologii Słuchu w Kajetanach prof. dr hab. n. med. Henryk Skarżyński podjął decyzję i 28.07.2015 wszczepiono mi w ucho lewe implant ślimakowy. Jestem objęta rehabilitacją od pierwszych tygodni życia. Uczęszczam do Niepublicznego Przedszkola Terapeutycznego „Koniczynka” w Suwałkach, gdzie uczona jestem samodzielności oraz gestów Makatona.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Szeszko, 5218 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz w codziennym funkcjonowaniu.