Cześć, jestem Zosia. Mam dwa latka i uwielbiam się uśmiechać. Jest mi w życiu trochę trudniej, bo urodziłam się z Zespołem Downa, wrodzoną wadą serduszka oraz obniżonym napięciem mięśniowym.

Znam już ból i cierpienie, ale nie poddaję się i każdego dnia walczę dalej z moimi ograniczeniami. Aby dobrze się rozwijać potrzebuję regularnej i częstej rehabilitacji, stałej opieki lekarzy specjalistów m.in.: kardiologa, neurologa, logopedy, które są bardzo kosztowne. Proszę Cię pomóż mi i przekaż swój 1% podatku na moje leczenie. Twój szlachetny gest pomoże mi w przezwyciężaniu życiowych barier, zmieni mój świat na lepsze.

POMÓŻ MI W WALCE O LEPSZE ŻYCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem WIT, 12930 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach.

Dziękuję że jesteś!