Mam na imię Wojtuś. W sierpniu 2013 r., mając 7 lat, zostałem potrącony przez samochód, w wyniku czego doszło do wielu urazów wielonarządowych m.in.: stłuczenia mózgu i jego obrzęku, jak również stłuczenia płuc. Byłem w śpiączce farmakologicznej i przeszedłem tygodniową hipotermię. Lekarze nie dawali mi żadnych szans na przeżycie i mimo, że brzmi to niewiarygodnie, wiem że jestem małym Cudem Bożym. Po rehabilitacji odbytej w Klinice im A. Jurasza w Bydgoszczy, już chodzę, mówię i bardzo często się uśmiecham. Na chwilę obecną lekarze oceniają mój stan umysłu na ok. 3 latka. Aby dojść do pełnej sprawności potrzebuję jeszcze wielu rehabilitacji oraz pomocy psychologiczno-logopedycznej. Proszę o pomoc Ludzi dobrej woli.Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Piotrowski, 2821 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.Z góry dziękuję za okazane serce.

PROSZĘ O POMOC W MOICH CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Z góry dziękuję za okazane serce.