Mam na imię Wituś, mam 4 latka i na co dzień zmagam się z autyzmem, padaczką i wiotkością mięśniowo-stawową.

Ciężko mi wyrazić moje myśli i emocje; bardzo mało mówię, często zapominam nawet prostych słów, co utrudnia mi rozwój. Mam ataki padaczki kilka razy dziennie. Poza tym hipermobilność powoduje bóle stawów, co sprawia, że ciągle muszę zmieniać pozycję. Chodzenie sprawia mi dyskomfort, więc jeżdżę na wózku lub rowerku. Mam podejrzenie zespołu genetycznego, ale aby go potwierdzić muszę wykonać kosztowne badanie genetyczne.

POMÓŻ MI POSTAWIĆ DIAGNOZĘ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kulbicki, 13672 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Z góry dziękuję za okazaną pomoc i serce, Wituś Kulbicki wraz z rodzicami