Nasza córka Wiktoria urodziła się w 1993r. jako zdrowe dziecko. Obecnie Wiktoria jest osobą ze sprzężoną niepełnosprawnością.

Wiktoria zmaga się z niedowładem czterokończynowym spastycznym. Wiktoria nie mówi, ma nadwrażliwość słuchową i dotykową. Choć zmaga się z dużą niepełnosprawnością skończyła naukę w szkole specjalnej. Jej rozwój intelektualny jest w normie ale rozwój ruchowy postępuje bardzo wolno. Córka potrzebuje intensywnej rehabilitacji, odpowiedniego sprzętu i zajęć a to wiąże się z dużymi kosztami, dlatego prosimy o pomoc.

WSPOMÓŻ WIKTORIĘ W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Sowa, 223 pomagacie Wiktorii w codziennym funkcjonowaniu. Dziękujemy rodzice.