Witam, nazywam się Wiesław Winnicki i mam 53-lata. Jestem po udarze prawostronnie sparaliżowany. Mam poważną wadę serca i poruszam się na wózku inwalidzkim. Nie mam rodziny ani bliskich przyjaciół. Chcę walczyć o swoją samodzielność, dlatego też moja rehabilitacja jest intensywna. Mam rentę i znaczny stopień niepełnosprawności. Moja ułomność fizyczna uniemożliwia mi podjęcie jakiejkolwiek dodatkowej pracy.  Proszę ludzi dobrej woli i szczerego serca o pomoc w moim usamodzielnieniu się i przekazanie 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Winnicki, 3724. Każda złotówka to dla mnie bardzo wiele w walce o godne dalsze życie, za co Państwu z góry serdecznie dziękuję i chylę czoła w stronę otwartych serc.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH