Waldemar urodził się w 1971 roku. Mieszka w Łebczu. W 2007 roku doznał urazu mózgowo-czaszkowego, w skutek czego stał się niepełnosprawny. Waldemar ma niedowład prawostronny, dlatego też poruszanie przychodzi mu z wielką trudnością. Zazwyczaj przewożony jest za pomocą wózka inwalidzkiego. Waldemar jest osobą całkowicie ubezwłasnowolnioną i wymaga stałej opieki ze strony rodziny. Tylko rehabilitacja może zapobiec pogorszeniu się jego stanu. Aby pewnym krokiem iść do przodu potrzebujemy środków pieniężnych. Gorąco liczymy na Państwa wsparcie finansowe.

WSPOMÓŻ WALDEMARA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Miłosz, 8194 pomagacie Państwo Waldemarowi w walce o sprawność  oraz w codziennym funkcjonowaniu.