Nazywam się Tomek. We wrześniu 2016 roku zostałem napadnięty w wyniku czego pojawił się obrzęk i krwiaki mózgu. Zostałem wprowadzony w stan śpiączki farmakologicznej.

Urazy mózgu były bardzo rozległe, groziła mi śmierć lub stan wegetacji. Było bardzo duże prawdopodobieństwo, że nie będę mówił, słyszał, czuł. Po kilku próbach udało się mnie wybudzić! Mój organizm zaczął walczyć, a ja powoli odzyskiwałem świadomość. Po urazie mam spastyczny paraliż trójkończynowy oraz padaczkę. Nie jestem samodzielny. Moim marzeniem jest usamodzielnienie się. Chciałbym odzyskać sprawność w kończynach do czego potrzebna jest operacja oraz ciągła rehabilitacja.

POMÓŻ MI STANĄĆ NA NOGI

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Kiełbik, 10538 pomagacie mi Państwo w rehabilitacji oraz codziennym funkcjonowaniu.