Nazywam się Tomasz Ciaputa jestem technikiem dentystycznym. W czerwcu 2016 roku uległem wypadkowi komunikacyjnemu, w wyniku którego musiałem przejść skomplikowaną operację kręgosłupa szyjnego. Przed wypadkiem byłem człowiekiem aktywnym. Prowadziłem wykłady i liczne kursy w Polsce i poza granicami kraju. Jestem autorem książki i wielu artykułów z dziedziny techniki dentystycznej. Specjalizuję się w doradztwie dla techników dentystycznych i chciałbym wykształcić ich kolejne pokolenia. W chwili obecnej czterokończynowe porażenie uniemożliwia mi chodzenie oraz ogranicza ruchy rąk. W walce do odzyskania sprawności wspiera mnie rodzina. Będę wdzięczny za najmniejszą okazaną pomoc finansową, która pomoże mi pokryć koszty rehabilitacji i leczenia.

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Ciaputa, 6318 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność.