Tadeusz Wołos

Mam na imię Tadeusz, mam 55 lat. W 2008 roku rozpoznano u mnie „zanik wieloukładowy”. Nie miało to większego znaczenia, gdyż to również jest choroba postępująca i nieuleczalna. Po zrobieniu badań genetycznych okazało się że jest to „ataksja rdzeniowo-móżdżkowa. Jest to choroba która prowadzi do całkowitej niepełnosprawności. Już w tej chwili mam duże problemy z chodzeniem, poruszam się przy pomocy balkonika. Jest to choroba nieuleczalna. W celu złagodzenia niektórych przykrych dolegliwości, biorę lekarstwa na zawroty głowy i przeciwbólowe. Już nie pracuję, ale staram się jeszcze funkcjonować w społeczeństwie w miarę normalnie. Rehabilitacja i farmakoterapia dają pozytywne efekty, jednak wiąże się to z dużymi kosztami dojazdów. Stąd moja ogromna prośba do Państwa o pomoc w uzbieraniu środków na moje dalsze leczenie.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Wołos, 2493 pomożesz mi w walce z chorobą oraz w codziennym funkcjonowaniu.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<