Witam, nazywam się Ślęczka Tadeusz, mam 65 lat. Przeszedłem 2 zawały serca, udar mózgu, uraz kręgosłupa, wszczepiono mi stent i bajpasy.

Ponadto zmagam się z przepukliną międzyżebrową, POChP, astmą, cukrzycą typu 2, chorobą niedokrwienną serca, nadciśnieniem tętniczym, jaskrą. Przebyłem zakażenie grypą AH1N1, zapalenie ścięgien Achillesa poleczeniu lewofloksacyną. Korzystam z tlenoterapii, 18 godzin dziennie, poruszam się na wózku. Wymagam stałej opieki i leczenia, którego koszty przekraczają moje możliwości finansowe, dlatego zwracam się z prośbą o pomoc ludzi dobrej woli.

POMÓŻ MI WRÓCIĆ DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ŚLĘCZKA, 9362 pomożecie mi w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie. Dziękuję za okazane wsparcie.