Szymek cierpi na Autyzm. Ma 4,5 roku, nie potrafi nic powiedzieć, jego kontakt z otoczeniem jest bardzo utrudniony, odgradza się od świata. Uczymy go podstawowych rzeczy – np. wskazywania palcem. Szymek ma wiele problemów w codziennym funkcjonowaniu, m.in. wybiórczość pokarmową, nadwrażliwość słuchową, ale najpoważniejszym wyzwaniem jest kontakt z innymi ludźmi.

Codzienna ciężka praca w domu plus terapia powoli przynoszą efekty. Nie chcemy skazywać naszego synka na niepełnosprawność, zrobimy wszystko, aby autyzm nie zablokował całkowicie jego rozwoju.

POMÓŻ SZYMONOWI W CODZIENNYM FUNKCJONOWANIU

Niestety, terapia sporo kosztuje, dlatego prosimy wszystkich, którzy chcą i mogą to zrobić - o przekazanie 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Zimnioch, 12495.

Z góry dziękujemy wszystkim za wielkie serce i okazaną życzliwość. Rodzice.