Szymon urodził się 04.01.2017r. Od pierwszych dni życia boryka się z m.in. wrodzoną uogólnioną wiotkością, która zaburza jego rozwój psychofizyczny, wrodzonymi wadami kończyn, ręce ustawione w przykurczach przeprostnych w nadgarstkach, brak czynności zginaczy palców i nadgarstków, stopy z przykurczami grzbietowymi w stawach skokowych.

Dzięki intensywnej rehabilitacji napięcie mięśniowe stopniowo jest odbudowywane. Szymon przez 4 lata swojej ogromnej pracy i wysiłku fizjoterapeutów idzie ciągle do przodu, ale wciąż potrzebuje stałej terapii, aby mógł uzyskać więcej. Kochani, kolejny raz prosimy Was o wsparcie, bo tylko dzięki Wam uda się osiągnąć postawione cele.

WSPOMÓŻ SZYMONA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KLEPACKI,8392 pomagacie Państwo Szymonowi w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękujemy za pomoc.