Mam na imię Szczepan. Od urodzenia poruszam się na wózku (korzystam także z balkonika), w moim przypadku ma to związek z Dziecięcym Porażeniem Mózgowym.

Uzyskałem tytuł licencjata na Wydziale Polonistyki Uniwersytetu Warszawskiego. W tej chwili pracuję w branży marketingowej. A od jakiegoś czasu jako specjalista ds. mediów społecznościowych w Fundacji Avalon. Chciałbym móc dalej się rozwijać w dziedzinie social mediów, a do tego potrzebne są specjalistyczne i kosztowne szkolenia. Byłbym wdzięczny za przekazanie mi 1% lub darowizny, tak abym mógł dalej realizować się zawodowo.

POMÓŻ MI W WALCE O NIEZALEŻNOŚĆ

Jeśli chcą mi Państwo pomóc w realizacji celów oraz w codziennym funkcjonowaniu proszę o przekazanie 1% swojego podatku lub darowizny Fundacji AVALON z dopiskiem Rybiński, 944.

Z góry bardzo dziękuję za Państwa pomoc. Szczepan.