Sylwia ma 39 lat. Ma dwóch synów, jest wspaniałą żoną i matką. Jest osobą otwartą, serdeczną i za wszelką cenę kocha życie. W 2016r. zdiagnozowano u niej nowotwór złośliwy naciekowy piersi lewej.

Przeszła cykl chemioterapii, obecnie jest na hormonoterapii. W styczniu 2020r. miała kolejną operację - mastektomię piersi prawej jak również usunięcie macicy z przydatkami z powodów onkologicznych. Choruje na przewlekłą rwę kulszową, przepuklinę krążka międzykręgowego i dyskopatię kręgosłupa szyjnego. Obecnie oczekuje na zabieg neurochirurgiczny. Chcemy, aby na jej twarzy zagościł uśmiech, aby mogła korzystać z profesjonalnej pomocy. Z pewnością dodatkowym obciążeniem są wydatki, których nie sposób uniknąć, chcąc otrzymać profesjonalną pomoc.

POKAŻMY SYLWII, ŻE JESTEŚMY Z NIĄ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BEDNARSKA,13145 wspierasz Sylwię w codziennym funkcjonowaniu. Będziemy wdzięczni za każdą pomoc!