Sebastian Kosiński

Witam! Nazywam się Sebastian Kosiński, mam 32 lata. Od urodzenia choruję na przepuklinę oponowo–rdzeniową. Następstwem tego jest fakt, iż poruszam się wyłącznie na wózku inwalidzkim.

Mimo swojej choroby staram się żyć jak inni, będąc aktywnym społecznie. Systematyczna rehabilitacja, zakup sprzętu rehabilitacyjnego, a także środków pomocniczych są dla mnie bardzo kosztowne. Aby aktywnie żyć, niezbędny mi jest wózek inwalidzki, bardzo lekki i jednocześnie wytrzymały, co wiąże się z kosztami nawet kilkunastu tysięcy złotych. Oprócz tego, Państwa wsparcie chciałbym przeznaczyć na zakup sprzętu rehabilitacyjno-ortopedycznego oraz na rehabilitację.

POMÓŻ MI ŻYĆ AKTYWNIE I REALIZOWAĆ MOJE MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KOSIŃSKI,2398 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Wszystkim Darczyńcom serdecznie dziękuję!

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<