Nazywam się Ryszard Suchecki. Byłem zdrowym, samodzielnym i pełnym radości mężczyzną, prowadzącym aktywny tryb życia. W 2013 roku doznałem udaru krwotocznego prawej półkuli mózgu, którego skutkiem jest paraliż całej lewej strony.

Po zaawansowanej pracy z zespołami terapeutyczno – lekarskimi znów potrafię poruszać się samodzielnie z wykorzystaniem zewnętrznego podparcia w postaci kuli, ale przede mną jeszcze ogrom pracy. Jedynie ze wsparciem specjalistycznej, indywidualnej, lecz niestety kosztownej rehabilitacji mam szansę na samodzielne funkcjonowanie i powrót do zdrowia.

WIĘC PROSZĘ PAŃSTWA O POMOC W POWROCIE DO NORMALNEGO ŻYCIA :)

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SUCHECKI, 4411 pomagają mi Państwo w walce o lepsze jutro oraz w codziennym funkcjonowaniu.

Z góry wszystkim i każdemu z osobna bardzo dziękuję za okazaną pomoc.