Mam 48 lat, maturę, a z zawodu jestem technikiem księgarstwa. Jestem osobą niepełnosprawną w stopniu umiarkowanym. Dodatkowo w tym roku, w wyniku tragicznego zdarzenia, straciłem nogę.

Teraz pilnie potrzebuję protezy by móc wrócić do pracy i normalnego życia. Lubię śpiewać i interesuję się muzyką (wystąpiłem w programie „Jaka to melodia”). Lubię też gry planszowe i łamigłówki oraz spotkania z przyjaciółmi w klubie karaoke. Czytam książki, szczególnie historyczne. Chciałbym znów móc stanąć na nogi i marzę choć o krótkich wakacjach, których nie miałem od kilkunastu lat.

POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% swojego podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Terlikowski, 14923 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Robert