Witam serdecznie, nazywam się Robert Frejkur, mam 41 lat. W grudniu 2001 r. moje życie obróciło się o 180 stopni. Uległem wypadkowi, który na stałe przykuł mnie do wózka inwalidzkiego.

W skutek wypadku doznałem urazu kręgosłupa. Pomimo wypadku, nadal staram się być osobą aktywną. Aby móc tę aktywność nadal rozwijać i cieszyć się w miarę samodzielnym życiem, potrzebny jest mi aktywny wózek inwalidzki. Niestety koszty związane z jego zakupem przekraczają moje możliwość finansowe. Dlatego zwracam się z ogromną prośbą o przekazanie 1% podatku na spełnienie mojego marzenia o samodzielności.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem FREJKUR, 7588 pomagacie mi Państwo w walce o samodzielność oraz codziennym funkcjonowaniu.