Mam na imię Rafał. Jako szesnastoletni chłopak przez niefortunny skok do wody złamałem kręgosłup szyjny, czego skutkiem jest czterokończynowe porażenie. Od tego czasu poruszam się wyłącznie na wózku inwalidzkim. Staram się żyć i funkcjonować normalnie, ale nie jest mi łatwo, bo niepełnosprawność, z którą się borykam z każdym rokiem pogłębia się, a co za tym idzie, mój stan zdrowia również się pogarsza. Jedynie rehabilitacja, która jest bardzo kosztowana pozwala ten proces spowolnić i daje ulgę w codziennym bólu. Staram się być samodzielny i nie uzależniać od innych, ale do tego potrzebne jest mi utrzymanie mojej sprawności i zdrowia na dotychczasowym poziomie, dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe na moją dalszą rehabilitację i  zakup niezbędnego sprzętu do rehabilitacji. Jeżeli starczy mi środków, to chciałbym także realizować się w sporcie (rugby na wózku) i spełnić kilka swoich marzeń.Państwa wsparcie finansowe daje mi szansę na w miarę normalne życie i nadzieję na przyszłość.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Rycyrs, 3726 pomagają mi Państwo w mojej drodze ku samodzielności i wspierają w codziennym funkcjonowaniu.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH