Mam na imię Rafał, mam 28 lat. W 2014 r., w wyniku skoku do wody doznałem zwichnięcia kręgosłupa szyjnego. Został przerwany rdzeń na poziomie C4-C5. Od tamtej pory jestem sparaliżowany czterokończynowo i całkowicie zależny od pomocy innych. Od momentu urazu jestem systematycznie rehabilitowany, co pomaga wzmocnić organizm i poprawić swoją sprawność.

Mimo trudnej sytuacji nie poddaję się, jestem ciągle aktywny i pokonuję trudności codziennego życia. Zbieram na napęd elektryczny do wózka który w ogromnym stopniu pomógłby mi przezwyciężać codzienne bariery i w dalszym ciągu zachować aktywność. Jest to niestety drogi sprzęt, więc bardzo proszę o przekazanie 1% podatku.

Nawet najmniejsza kwota dla mnie wielkie znaczenie.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kotowicz, 3466 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu.

Odsłony: 1981