Mam na imię Rafał, mam 42 lata. Od wielu lat choruję na cukrzycę insulinozależną, niedokrwistość Addisona Biermera, dusznicę bolesną, a także schyłkową niewydolność nerek - 5 stadium - spowodowaną przez cukrzycę.

Wymagam dializowania. W ostatnim czasie zdiagnozowano u mnie także ogniskową martwicę skóry palców ręki. Po ostatnim pobycie w szpitalu zaproponowano mi leczenie lekiem, którego koszt miesięczny znacznie przerasta moje możliwości finansowe jako osoby, którego jedynym źródłem utrzymania jest zasiłek stały i pielęgnacyjny. Bez tego leku nie mam szansy na utrzymanie stabilnego poziomu zdrowia. Dlatego proszę o pomoc w uzbieraniu środków na rozpoczęcie kuracji.

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Korzeniowski, 10497 wspieracie mnie Państwo w leczeniu oraz codziennym funkcjonowaniu.