Nazywam się Przemek Grzesiak, mam 33 lata. W wyniku wypadku doznałem wielu urazów głowy, kręgosłupa i nóg. W jednej chwili straciłem zdrowie i życie, jakie dotychczas miałem. Przeszedłem wiele operacji, miesiącami przebywając w szpitalach. Walkę o życie wygrałem, jednak teraz przede mną długa droga, by stanąć na nogi i znów zacząć samodzielnie chodzić.

Nie poddaję się i o swoją sprawność walczę każdego dnia, poprzez ciężką rehabilitację, codzienne ćwiczenia i ogrom wysiłku wkładanego w to, by powrócić do sprawnego życia. Niestety codzienna rehabilitacja to ogromny wydatek finansowy, do tego dochodzą miesięczne koszty leków i wyjazdów rehabilitacyjnych. To wydatki, które ciężko mnie samemu pokryć z własnych środków finansowych. Dlatego też zwracam się do Państwa o pomoc i wsparcie.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem GRZESIAK,4327 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach oraz dalszym leczniu i rehabilitacji.