Dzień dobry, to ja Pola! Urosłam trochę, i już jestem Przedszkolakiem! Chodzę, a nawet dzięki Waszej pomocy już podskakuję! Powoli dorównuję swoim kolegom i pokonuję kolejne stopnie, a to wcale nie jest łatwe.

Mogłabym jeszcze więcej, gdyby nie ta okropna choroba, o której nie mogę zapomnieć – Zespół Ehlersa- Danlosa – pomiędzy moimi ulubionymi zajęciami odwiedzam kolejnych lekarzy, po to by choć trochę zatrzymać chorobę i móc z nią żyć na co dzień. Najskuteczniejsze i najtrudniejsze są ćwiczenia, które wzmacniają mięśnie i trzymają rączki i nóżki we właściwym miejscu. Jestem mała, ale dzielna, uparta i na pewno się nie poddam.

Pomóż mi w kolejnym roku zdobywać świat, bez Twojego wsparcia to się nie uda!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Michalak, 10020 pomagacie mi w walce o sprawność oraz w codziennym funkcjonowaniu.

Odsłony: 1931