Polcia urodziła się z wadą lewej dłoni. Jest małym, radosnym dzieciaczkiem, który pomimo wady dłoni jest zwinnym i szybkim maluszkiem, którego nie można spuścić z oka, bo potrafi szybciutko nabroić.

Pola czeka na 18 miesiąc, aby kosteczki w śródręczu mogły się zrosnąć. Wtedy będzie można podjąć decyzję o dalszej rehabilitacji oraz działaniach medycznych. Nie mniej jednak korzystamy z częstych wizyt, w celu obserwacji rozwoju dłoni. Będziemy wdzięczni za wszelką pomoc w dalszym rozwoju Poli. Warto pomagać, bo dobro zawsze wraca.

POMÓŻ POLI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem JAROSZ, 13326 wspierasz Polę w codziennym funkcjonowaniu.

Z całego serduszka dziękujemy za wszystkie wpłaty.