Mam na imię Piotrek w 2010r. uległem wypadkowi, w wyniku którego doznałem uciśnięcia rdzenia kręgowego, czego skutkiem jest porażenie czterokończynowe.

Po wypadku i operacji nie ruszałem ani ręką, ani nogą. Dzięki determinacji, pobycie w szpitalu, rehabilitacji oraz wsparciu rodziny i bliskich, potrafię wstać na nogi i stawiać pierwsze kroki! Przede mną ciągły okres rehabilitacji i leczenia, aby utrzymać uzyskane rezultaty. Chciałbym skorzystać z nowatorskiej operacji, wszczepienia elektrod w rdzeń kręgowy, która mam nadzieję pozwoli mi ponownie normalnie chodzić.

POMÓŻ MI REALIZOWAĆ MOJE MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Stankiewicz, 533 pomagacie mi realizować marzenia i wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Z góry serdecznie dziękuję za okazane wsparcie.