Piotr ma 33 lata i od urodzenia cierpi na mózgowe porażenie dziecięce, epilepsję, skoliozę, niedowidzi, słabo mówi. Jest osobą niepełnosprawną w stopniu znacznym. Porusza się na wózku inwalidzkim.

Wymaga całodobowej opieki, specjalistycznego leczenia, rehabilitacji i sprzętu rehabilitacyjnego. Chciałby uczestniczyć w turnusach rehabilitacyjnych, a także mieć możliwość zakupu sprzętu komputerowego. Te wszystkie wydatki przekraczają nasze możliwości finasowe dlatego zwracamy się z prośbą o wsparcie finansowe na dalsze leczenie i rehabilitację.

POMÓŻ PIOTROWI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KANIA, 14604 wspieracie codzienne funkcjonowanie Piotra.

Za pomoc bardzo dziękujemy.