Witam, mam na imię Paweł, mam 32 lata i wspaniałą żonę Annę, w październiku 2017r. urodziły nam się bliźniaczki Alicja i Zuzanna, a w lipcu 2017r. uległem poważnemu wypadkowi. Doznałem urazu kręgosłupa szyjnego z uszkodzeniem rdzenia – niedowład czterokończynowy.

Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe na pokrycie dalszych kosztów rehabilitacji, zakupu sprzętu rehabilitacyjnego i ortopedycznego, pokrycie kosztów związanych z pobytem w ośrodkach rehabilitacyjnych, specjalistycznych badań i zakupu leków. Codziennie walczę i chcę dalej walczyć dla mojej rodziny.

PROSZĘ O POMOC W POWROCIE DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Makowski, 8485 wspieracie mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w osiągnięciu sprawności, dziękuję.