Natalia, jako około 3 letnie dziecko, została zdiagnozowana i stwierdzono u niej padaczkę. Dwa lata temu zaprzestano leczenia Córki. Po roku Natalia w szkole dostała ataku  padaczki i została przewieziona do szpitala, gdzie po leczeniu i badaniach postawiono diagnozę - padaczka.Od tamtego czasu ataki są bardzo częste, Córka jest regularnie hospitalizowana. Kilka razy przebywała na OIOM-ie, była wprowadzana w stan śpiączki farmakologicznej.Natalia w wyniku ataków epilepsji zmaga się z licznymi chorobami współistniejącymi, na przykład z podejrzeniem zespołu MERF, niedoczynnością tarczycy, miopatią (osłabienie mięśni). Przed Natalią bardzo długie leczenie, liczne badania.

POMÓŻ NATALII MIERZYĆ SIĘ Z RZECZYWISTOŚCIĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Bajrak, 8523 pomagacie Państwo Natalii w walce z chorobą oraz w codziennym funkcjonowaniu.