Monika Borek

Witam. Mam na imię Monika i jestem mieszkanką Będzina...z chorobą zwaną stwardnienie rozsiane żyję od sześciu lat. Każdy człowiek ma plany, marzenia, i chęć realizacji samego siebie. Wielu ludzi uważa, że moja  choroba jest...

Witam. Mam na imię Monika i jestem mieszkanką Będzina...... z chorobą zwaną stwardnienie rozsiane żyję od sześciu lat. Każdy człowiek ma plany, marzenia, i chęć realizacji samego siebie. Wielu ludzi uważa, że moja  choroba jest ograniczeniem nie tylko fizycznym ale również społecznym..... i tu Cię zaskoczę, ponieważ mnie to nie dotyczy... Dopóki się rehabilituję, dopóki wiem, że we mnie wierzysz, dopóki nadzieja daje mi wytrwałość - dopóki mi pomagasz. Jestem osobą, która nigdy się nie poddaje i bardzo kocha życie.....   W tej chorobie jest to podstawa. Niestety rehabilitacja jest bardzo kosztowna, a ja chcę żyć godnie jak każdy człowiek. Czasem bywa tak, że choroba  niszczy nam życiowe plany. Ktoś mógłby powiedzieć, że 1% to tak niewiele by pomóc.. dla mnie to następne lata w sprawności, lata szczęścia, realizowania swojego „JA”. To tak niewiele a dla mnie po prostu życie, które jest bezcenne. Zwracam się z prośbą właśnie do Ciebie o przekazanie 1% z rocznego rozliczenia podatkowego lub darowizny na moje subkonto na dalszą rehabilitację...i pamiętaj - dobro i pomoc, którą właśnie czynisz, powraca z podwójną siłą… dziękuję Ci.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Borek, 3073 pomagają mi Państwo w walce z chorobą oraz wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.Z góry dziękuję za pomoc.

POMÓŻ MI REALIZOWAĆ MOJE MARZENIA

Z góry dziękuję za pomoc.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<