Witam! Mam na imię Mirela, w wieku 50 lat podczas zakupów nagle straciłam przytomność. Diagnoza - dwa tętniaki w mózgu. Pęknięcie większego tętniaka spowodowało powstanie krwiaka śródmózgowego. Drugi tętniak do embolizacji.

Wylew spowodował niedowład lewostronny, który utrudnia mi funkcjonowanie i potrzebuje pomocy najbliższych w życiu codziennym. Aby wrócić do pełnej sprawności potrzebne są nieustanne, kosztowne rehabilitacje. Kiedy bywa tak, że jestem zmęczona to pomyślę sobie o ludziach, którzy przekazują na mnie pieniążki. Wiem, że nie mogę ich zawieść i daje z siebie wszystko. Dziękuję Wam Wszystkim i proszę o dalsze wsparcie.

Przekazując 1% lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wiśniewska-Rudzińska,10919 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu oraz opłaceniu rehabilitacji.