Oto Milenka, pełna radości ośmiolatka. Rozgadana, wrażliwa, kochająca tańczyć, śpiewać i rysować. Do niedawna jeszcze zdrowa i można było powiedzieć, że całe życie przed nią. Milenka urodziła się 25 marca 2013 roku, a już w grudniu 2020 roku dołączyła do grona dzieci z cukrzycą typu 1.

Choroba z zaskoczenia wtargnęła w nasze życie, nie patrząc na budżet. Dlatego też, prosimy Was o pomoc w leczeniu naszej pociechy. Każdy 1% to zakup m.in. igieł, sensorów, drogich leków a przede wszystkim pompy insulinowej. Dzięki niej, lepiej zapanujemy nad glikemią Milenki. Zbyt wysokie stężenie cukrów może doprowadzić do nieodwracalnych zmian w jej organizmie, a zbyt niskie śpiączkę, a nawet śmierć. Naszym ogromnym marzeniem jest poprawienie jakości leczenia naszej córeczki.

PROSIMY O POMOC

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Cholewczynska-Wiśniewska, 14650 wspieracie naszą córkę w codziennym leczeniu.