Mam na imię Mieczysława i od kilku lat żyję w całkowitej ciemności. Trzy lata temu straciłam nagle wzrok i mimo natychmiastowego leczenia nie udało się go odzyskać. Kilka miesięcy temu pojawiła się nadzieja na terapię komórkami macierzystymi, niestety jest ona bardzo kosztowna.

Dlatego zwracam się do ludzi o dobrych sercach o pomoc i wsparcie w podjęciu terapii, która daje mi nadzieję na powrót do normalnego życia. Pragnę z całego serca ujrzeć ponownie światło i otaczający mnie świat. A moim największym marzeniem jest zobaczyć jeszcze raz ukochaną córkę Agnieszkę, która troskliwie się mną opiekuje i która daje mi niezbędną do przetrwania siłę.

POMÓŻ MI WIDZIEĆ ŚWIAT

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Stachowicz, 10737 pomagasz mi w walce z chorobą i w codziennym funkcjonowaniu.