Mam na imię Michał, mam 35 lat, cudowną żonę i dwoje dzieci. 9 lat temu uległem ciężkiemu wypadkowi komunikacyjnemu w pracy. Do dziś borykam się z problemami zdrowotnymi, które są efektem wypadku: straciłem lewą rękę, lewa noga była złamana w 5-ciu miejscach, pojawiły się dolegliwości pokarmowe i hepatologiczne (uszkodzona wątroba) i szereg innych obrażeń.

Przeszedłem wiele operacji oraz długą, bolesną i kosztowną rehabilitację. Pozwoliło mi to odzyskać względną sprawność, jednak życie z jedna ręką nie jest łatwe. Przede mną jeszcze długa droga do pełnej sprawności. Środki z 1% chciałbym przeznaczyć na rehabilitacje, zakup protezy, która pomoże mi wróci do normalnego funkcjonowania.

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem ZAHAJKA,12174 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu. Dziękuję za wsparcie.