Cześć, jestem Michał mam 34 lata. Zdiagnozowano u mnie: pierwotne zaburzenia mięśniowe, zaniki mięśniowe, zaburzenia połykania, deformację klatki piersiowej. Przez problemy z połykaniem kupuję żywność specjalnego przeznaczenia medycznego.

Jeszcze daję radę korzystać z komputera (tylko myszką), na którym tworzę mapy i wizualizacje na swój profil Michalgt86 na FB. Moje zainteresowania to filmy i seriale kryminalne, gameplaye, sport, inżynieria, motoryzacja budownictwo, inwestycje, gospodarka. Obecnie marzę o zakupie multipozycyjnego wózka inwalidzkiego z profilowanym oparciem, który ułatwi mi realizację moich zainteresowań.

PROSZĘ O WSPARCIE

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem PUSTELNIK,14255 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję za wsparcie, Michał.