Michał Kolasa

Michał ma 35 lat, urodził się z końsko-szpotawą wadą stóp. Jego prawa noga była krótsza o 6 cm.

Kiedy miał 14 lat podczas jednej z operacji doszło do zakażenia, martwicy i zarażenia gronkowcem. Skutki odczuwa do dziś. Zmaga się również z cukrzycą i nadciśnieniem. Ostatnio przeszedł operację kręgosłupa. Potrzebne jest wsparcie na codzienne funkcjonowanie oraz niezbędne leki.

WSPOMÓŻ MICHAŁA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KOLASA, 10530 pomagacie Państwo Michałowi w pokryciu kosztów leczenia oraz codziennym funkcjonowaniu.

Z góry dziękujemy za okazane wsparcie.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<