Michał Kamiński

Kamiński, 2932
KRS

O mnie

Witam Państwa serdecznie, mam na imię Michał, urodziłem się w 1988 roku.
W 2002 roku nastąpiła wznowa choroby nowotworowej mózgu, co wiązało się z operacją ratującą życie. Z osoby w pełni sprawnej, na przestrzeni kilkunastu lat, stałem się osobą niepełnosprawną i niezdolną do samodzielnej egzystencji. Jednak to nie przeszkadza mi - dzięki Państwu w rozwijaniu swoich pasji i zainteresowań.
WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH
Przekazując 1,5% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kamiński, 2932 pomagają mi Państwo mierzyć się z rzeczywistością.
Wiele słabych nici razem, to jedna silna lina - Luxtorpeda
Numer konta

Moja wizytówka

Moja ulotka

Moja ulotka ang

Pobierz e-pity

Wspierane urządzeniaPlatformy programy e-pity

Odsłon: 5751

Jak możesz mi pomóc?

Podaj swoje dane
Wybierz wysokość jednorazowej wpłaty
Wybierz sposób płatności
Nazwa odbiorcy
Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa
Numer konta
Tytuł przelewu
Kamiński, 2932
Podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected]

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.